VII Edició de la Mostra

Publicado el Viernes, 19 Diciembre 2014

El passat dissabte vam viure un dels moments mes esperats per tots els que formem l´associació cultural l´Aljama, un dels moments mes especials de l´any per a nosaltres, la Mostra de balls i musica tradicional que cada any organitzem. Enguany eixe moment tan especial el compartíem amb els nostres amics de l´orquestra del Centre Artístic Musical de Bétera, amb els que hem viscut una nova i gran experiència, la gravació de MIXTURES. 
Vam posar dalt de l´escenari tot el treball que ens ha suposat MIXTURES, i el condensarem en un poquet mes de 2 hores, que vam viure de forma entranyable amb el nostre públic, que un any mes, va omplir l´auditori de la Casa de la Cultura, en una vesprada que no serà fàcil d´oblidar per a ningú de nosaltres. 
Amb Siona Ricart i Onofre Valldecabres com a conductors de l´acte, vam començar la Mostra entregant els diners aconseguits per a Caritas de Bétera, continuarem amb els xiquets i xiquetes de l´escola de l´aljama, gaudirem moltíssim amb Emili i Pep Gimeno -Botifarra-, i vam finalitzar amb un agraïment a Enric Murillo, i en un homenatge a la nostra mestra de Ball, Inma López, al que es va afegir German Cotanda, alcalde de Bétera.
Moltes gràcies a Carles V. Durá i a tots els components de l´Orquestra i al Centre Artístic Musical de Bétera. I moltes gràcies a tots vosaltres que vau omplir l´auditori, per una bona causa, enguany ja sabeu que era per a ASPANION. També moltes gracies als nostres patrocinadors i col•laboradors, Pollos Planes, Forn San Miguel de Bétera, Bes Audiovisual i Ajuntament de Bétera.
Finalment, un agraïment molt especial a tots i totes els que d’una forma o altra, des de l’estima a la nostra tradició, ens recolzeu i feu possible el nostre treball.
Hui, encara amb la brillantor als ulls recordant l´acte de dissabte passat, dels mes entranyables que hem fet, i amb un record especial per a Maria Broseta -la Cola-, compartim amb vosaltres algunes imatges que l´amic Cameta ens va fer de la VII edició de la Mostra.

 

.