L’Aljama ens mostrem amb una nova web

L’Associació Cultural l’Aljama estem d’estrena i, aprofitant la celebració del nostre vinté aniversari, volem presentar-vos l’actualització del nostre logotip i la nova pàgina web amb la qual donem a conéixer el nostre treball d’una manera accessible, actualitzada i integrada amb la resta de plataformes socials.

A través d’este nou portal podeu apropar-vos a la trajectòria de l’associació, conéixer les nostres publicacions discogràfiques i endinsar-vos en l’activitat realitzada per a la difusió de la cultura popular i tradicional valenciana. En este últim aspecte destaca l’escola de música i dansa, la celebració anual de la Mostra de cultura popular i tradicional, així com el treball dut a terme per a la recuperació i manteniment de les Danses de Bétera.

Des de l’Aljama, però, no volem deixar d’aportar el nostre granet d’arena per a l’estudi i el foment dels diferents elements que formen part del nostre patrimoni cultural. És per això que des de l’apartat de notícies explicarem el dia a dia de l’Associació i, en particular, tots els projectes i activitats que anem desenvolupant.

Esperem que esta nova pàgina web servisca per a apropar el folklore al públic en general i, especialment, per a animar a totes les persones a participar i a disfrutar amb nosaltres de l’apassionant món de la cultura tradicional valenciana.